Πληροφορίες αποστολής

Η αποστολή μας είναι 100% διακριτική και ασφαλής, σε περίπτωση που αποτύχουμε να παραδώσουμε, σας επιστρέφουμε τα χρήματα ή σας στέλνουμε ένα δεύτερο πακέτο. Η αποστολή διαρκεί από 24 ώρες έως 3 ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Παραδίδουμε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και των ΗΠΑ

Τα πιο σημαντικά πράγματα που απασχολούν τους πελάτες είναι η ποιότητα και η παράδοση των προϊόντων που παραγγέλνουν. Για το λόγο αυτό, έχουμε ανακατευθύνει το μεγαλύτερο μέρος των πόρων μας για να εξασφαλίσουμε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης. Με αυτόν τον τρόπο, διαθέτουμε ειδικά δρομολόγια και stand by πράκτορες σε μια προσπάθεια να διευκολύνουμε τις παραδόσεις μας.

Έχουμε μακροχρόνιες συμβάσεις με τις καλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στον κόσμο, όπως η UPS, η DHL και η DPD. Οι αποθήκες μας είναι συνδεδεμένες με όλες τις κύριες διαδρομές παράδοσης. Είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή παράδοση παγκοσμίως χωρίς όρια από οποιαδήποτε εμπόδια.

Με την παράδοσή μας, παρέχουμε ακριβή παρακολούθηση που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να εντοπίζετε το πακέτο σας κατά τη διάρκεια της παράδοσης από το ιατρείο μας στη διεύθυνσή σας. Αυτό σε μια προσφορά θα σας δώσει μια ένδειξη του χρόνου αναχώρησης και του αναμενόμενου χρόνου άφιξης στον τελικό προορισμό. Παρέχουμε επίσης λεπτομέρειες παρακολούθησης Σε ορισμένες περιπτώσεις παραδόσεων αυθημερόν εντός χωρών ή κρατών .