Информация за доставката

Нашата корабоплаване е 100% дискретна безопасна и сигурна, в случай, че не успеем да доставим, ние даваме възстановяване или изпращане на втори пакет. Доставката отнема от 24 часа до 3 дни в зависимост от местоположението ви

Доставяме до всички страни в Европа и САЩ

Най-важните неща, за които клиентите са много загрижени, са качеството и доставката на поръчаните от тях продукти. Поради тази причина ние пренасочваме по-голямата част от ресурсите си, за да осигурим бърз и ефективен график за доставка. По този начин разполагаме със специални маршрути и дежурни агенти, за да улесним доставките си.

Имаме дългосрочни договори с най-добрите куриери в света като UPS, DHL и DPD. Складовете ни са свързани с всички основни маршрути за доставка. Успяхме да осигурим безопасна доставка по целия свят без пречки.

С нашата доставка ние осигуряваме точно проследяване, което ви позволява да проследявате и определяте местоположението на вашия пакет по време на доставката от нашата аптека до вашия адрес. Това ще ви даде представа за времето на тръгване и очакваното време на пристигане в крайната дестинация. Предоставяме и данни за проследяване В определени случаи на доставки в същия ден в рамките на държави или щати .