Informacije o dostavi

Naš ladijski promet je 100 % diskreten, varen in zanesljiv, v primeru, da ne uspemo dostaviti, vam vrnemo denar ali pošljemo drugi paket. Dostava traja od 24 ur do 3 dni, odvisno od vaše lokacije.

Dostavljamo v vse države v Evropi in ZDA

Najpomembnejši stvari, ki stranke zelo skrbijo, sta kakovost in dostava izdelkov, ki jih naročijo. Zato smo večino svojih virov preusmerili v zagotavljanje hitrega in učinkovitega urnika dostave. Tako imamo posebne poti in dežurne agente, da bi olajšali našo dostavo.

Imamo dolgoročne pogodbe z najboljšimi kurirji na svetu, kot so UPS, DHL in DPD. Naša skladišča so povezana z vsemi glavnimi dostavnimi potmi. Tako smo lahko zagotovili varno dostavo po vsem svetu brez ovir.

Z našo dostavo zagotavljamo natančno sledenje, ki vam omogoča, da spremljate in najdete svoj paket med dostavo iz naše ambulante na vaš naslov. To vam bo v ponudbi dalo podatek o času odhoda in pričakovanem času prihoda na končni cilj. Podatke o sledenju zagotavljamo tudi V nekaterih primerih dostave istega dne znotraj držav ali zveznih držav .