Podaci o dostavi

Naša dostava je 100% diskretna sigurna i sigurna, u slučaju da ne isporučimo, vraćamo novac ili šaljemo drugi paket. Dostava traje 24 sata do 3 dana ovisno o vašoj lokaciji

Dostavljamo u sve zemlje unutar Europe i SAD-a

Najvažnije stvari o kojima se kupci jako brinu su kvaliteta i dostava svojih proizvoda koje naručuju. Iz tog razloga većinu naših resursa preusmjeravamo kako bismo osigurali brz i učinkovit raspored isporuke. Na taj način imamo posebne rute i agente u pripravnosti u nastojanju da nam olakšaju dostavu.

Imamo dugoročne ugovore s najboljim kuririma na svijetu kao što su UPS, DHL i DPD. . Naša skladišta su povezana sa svim našim glavnim rutama isporuke. Uspjeli smo osigurati sigurnu dostavu diljem svijeta bez ograničenja.

Našom dostavom osiguravamo točno praćenje koje Vam omogućuje praćenje i lociranje Vašeg paketa tijekom dostave od naše ambulante do Vaše adrese. To će vam u ponudi dati naznaku o vremenu polaska i očekivanom vremenu dolaska na konačno odredište. Također pružamo pojedinosti o praćenju U određenim slučajevima isporuke istog dana unutar zemalja ili država.