Informații de expediere

Transportul nostru este 100% discret și sigur, în cazul în care nu reușim să livrăm, oferim o rambursare sau trimitem un al doilea pachet. Livrarea durează între 24 de ore și 3 zile, în funcție de locația dvs.

Livrăm în toate țările din Europa și SUA

Cele mai importante lucruri de care clienții sunt foarte preocupați sunt calitatea și livrarea produselor pe care le comandă. Din acest motiv, am redirecționat majoritatea resurselor noastre pentru a asigura un program de livrare rapid și eficient. În acest fel, avem rute speciale și agenți de așteptare în încercarea de a ne facilita livrările.

Avem contracte pe termen lung cu cele mai bune companii de curierat din lume, cum ar fi UPS, DHL și DPD. . Depozitele noastre sunt conectate la toate rutele noastre majore de livrare. Am reușit să asigurăm o livrare sigură în întreaga lume, fără bariere.

La livrarea noastră, vă oferim o urmărire precisă care vă permite să urmăriți și să vă localizați pachetul în timpul livrării de la dispensarul nostru la adresa dvs. Acest lucru vă va oferi, într-o licitație, un indiciu cu privire la ora de plecare și ora preconizată de sosire la destinația finală. De asemenea, furnizăm detalii de urmărire În anumite cazuri de livrări în aceeași zi în interiorul țărilor sau statelor .