Fraktinformation

Vår frakt är 100 % diskret och säker, om vi misslyckas med att leverera ger vi en återbetalning eller skickar ett andra paket. Leverans tar 24 timmar till 3 dagar beroende på din plats.

Vi levererar till alla länder i Europa och USA.

Det viktigaste för kunderna är kvalitet och leverans av de beställda produkterna. Av denna anledning har vi lagt om de flesta av våra resurser för att säkerställa en snabb och effektiv leveransplan. På så sätt har vi särskilda rutter och stand by-agenter för att underlätta våra leveranser.

Vi har långsiktiga avtal med de bästa kurirerna i världen, t.ex. UPS, DHL och DPD. Våra lagerlokaler är kopplade till alla våra större leveransvägar. Vi har kunnat garantera en säker leverans över hela världen utan några hinder.

Med våra leveranser tillhandahåller vi noggrann spårning som gör det möjligt för dig att spåra och lokalisera ditt paket under leveransen från vårt apotek till din adress. Detta kommer i ett försök att ge dig en ledtråd om avgångstiden och den förväntade ankomsttiden till slutdestinationen. Vi tillhandahåller också spårningsuppgifter I vissa fall av leveranser samma dag inom länder eller stater .