Forsendelse

Vores forsendelse er 100% diskret og sikker, hvis vi ikke kan levere, giver vi en refusion eller sender en anden pakke. Forsendelse tager 24 timer til 3 dage afhængigt af din placering

Vi leverer til alle lande i Europa og USA

De vigtigste ting, som kunderne er meget optaget af, er kvalitet og levering af de produkter, de bestiller. Derfor har vi omdirigeret de fleste af vores ressourcer for at sikre en hurtig og effektiv leveringstidsplan. På denne måde har vi særlige ruter og stand by agenter i et forsøg på at lette vores leverancer.

Vi har langtidskontrakter med de bedste kurerfirmaer i verden, såsom UPS, DHL og DPD. Vores lagerhuse er forbundet med alle vores vigtigste leveringsruter. Vi har været i stand til at sikre en sikker levering i hele verden uden nogen hindringer.

Med vores levering giver vi dig nøjagtig sporing, så du kan følge og finde din pakke under leveringen fra vores apotek til din adresse. Dette vil i et forsøg give dig et fingerpeg om afgangstidspunktet og det forventede ankomsttidspunkt på den endelige destination. Vi giver også sporingsoplysninger I visse tilfælde af leveringer samme dag inden for lande eller stater .