Toimitustiedot

Toimituksemme on 100% huomaamaton ja turvallinen, jos emme onnistu toimittamaan, annamme hyvityksen tai lähetämme toisen paketin. Toimitus kestää 24 tuntia 3 päivää riippuen sijainnistasi.

Toimitamme kaikkiin Euroopan ja Yhdysvaltojen maihin.

Tärkeimmät asiat, joista asiakkaat ovat hyvin huolissaan, ovat tilaamiensa tuotteiden laatu ja toimitus. Tästä syystä olemme suunnanneet suurimman osan resursseistamme varmistaaksemme nopean ja tehokkaan toimitusaikataulun. Tällä tavoin meillä on erityisiä reittejä ja valmiustilassa olevia edustajia, jotka pyrkivät helpottamaan toimituksiamme.

Meillä on pitkäaikaisia sopimuksia maailman parhaiden kuriirien kanssa, kuten UPS, DHL ja DPD. . Varastotalomme ovat yhteydessä kaikkiin tärkeimpiin toimitusreitteihimme. Olemme pystyneet varmistamaan turvallisen toimituksen maailmanlaajuisesti rajattomasti kaikista esteistä.

Toimituksessamme tarjoamme tarkan seurannan, jonka avulla voit seurata ja paikantaa pakettisi toimituksen aikana apteekistamme osoitteeseesi. Tämä antaa sinulle vihjeen lähtöajasta ja odotetusta saapumisajasta lopulliseen määränpäähän. Tarjoamme myös seurantatiedot Tietyissä tapauksissa saman päivän toimitukset maiden tai valtioiden sisällä .